FAQ

Q. Hogyan működik az árajánlatkérés?


Minden árajánlatkészítést megelőz a megrendelővel való szoros együttműködés, ahol meghatározásra kerülenk a kivitelezéssel kapcsolatos információk. Helyszíni felmérés során pontos műszaki méréseket végzünk, melyek alapul szolgálnak a komplett árajánlat elkészítéshez.

Q. Hogy lehetésges egyedi gépek kivitelezése?


Egyedi gépek kivitelezése csak pontos műszaki rajz alapján lehetséges, amit vagy a megrendelő készíttet el, vagy mi készítünk el a helyszínen pontos felmérés alapján. Minden esetben a helyszíni felmérés elengedhetetlen már a munka első fázisában.

Q. Hogyan készítünk gépalkatrészeket?


Gépalkatrészek készítése telephelyünkön történik percíziós műszerek és eszközök használatával. Munkatársaink folyamatos képzésével biztosítjuk a percíz és szakszerű munkavégzést.

Q. Gépek és gyártósorok karbantartása?


Biztonságos üzemeltetéshez szükséges a folyamatos tervszerű karbantartás. Cégünk tevékenységei közt szerepel karbantartási tevékenységek végzése ipari tevékenységet végző cégek számára.

Q. Fémipari munkák tervezése?


Minden fémipari kivitelezésnek az első és legfontosabb fázisa a tervezés. Cégünk vállalja különböző fémipari termékek és munkák tervezését. Képzett munkatársaink a legújabb technológia segítségével végzik a tervezési folyamt minden fázisát.